Geen producten (0)

Laatste berichten

 

Nieuw van Bipharma: de digitale Productkeuzewijzer

Nieuw van Bipharma: de digitale Productkeuzewijzer

Als eerste introduceert Bipharma een app waarmee de patiënt zelf in enkele stappen heel eenvoudig een keuze kan maken voor een passend indifferent huidverzorgingsproduct: de digitale Productkeuzewijzer. In de apotheek en ook online: www.productkeuzewijzer.nl.

Lees meer

Eikenprocessierups, wat te doen als u in contact bent geweest?

Eikenprocessierups, wat te doen als u in contact bent geweest?

De eikenprocessierups (Thaumethopea processionea) is een rups van een nachtvlinder. Op een groot aantal eikenbomen in vrijwel geheel Nederland komt deze voor, vooral in de maanden mei, juni en juli. Eikenbomen met de eikenprocessierups herkent u aan een dicht spinsel rondom de takken en de stam van de boom.

De rupsen hebben microscopisch kleine, pijlvormige brandharen. Na contact met de brandharen kunnen klachten aan de huid ontstaan.

Lees meer

Nieuw product van Bipharma

Nieuw product van Bipharma

Bipharma presenteert met trots haar nieuwste product. Vanaf januari 2019 is Simplex basiszalf binnen het Bipharma productassortiment beschikbaar.

Simplex basiszalf is een goed smeerbare vette zalf. Zij hydrateert en beschermt de rijpere huid en de zeer droge huid, maar is ook geschikt voor de (zeer) droge getinte huid. Meer specifiek kan deze zalf worden toegepast op kwetsbare huiddelen (oogleden, wenkbrauwen). Geschikt voor elke leeftijd.

Lees meer

Droge huid en schilfers

Droge huid en schilfers

Het is volop in het nieuws: steeds meer mensen hebben last van droge huidaandoeningen.
Bij de behandeling is (continue) huidverzorging een belangrijke pijler: smeren, smeren, smeren is het devies – al dan niet in combinatie met een geneesmiddel.
I-Basis is een hydrofobe crème en daarom bij uitstek geschikt voor de verzorging van de huid bij droge huid problemen. Vraag ernaar bij uw apotheek of maak gebruik van de speciale aanbieding op www.bipharmaproductenkopen.nl

Lees meer

Oudere berichten

Voor een betere service gebruikt deze website cookies. Door op ‘Ja, ik ga akkoord’ te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.