Geen producten (0)

Nieuwe webshop live: vernieuwd en verbeterd!

Nieuwe webshop live: vernieuwd en verbeterd!

Met ingang van februari 2018 is de nieuwe Bipharma webshop live!

Onze webshop heeft nu alle gemakken van het gebruikelijke online shoppen. Sneller navigeren, uw eigen account, overzichtelijke winkelwagen en betaalopties. De nieuwe webshop is nu ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets.

Aanvankelijk was de Bipharma webshop slechts bedoeld als een extra service aan patiënten die het gewenste product moeilijk konden verkrijgen via de apotheek. Maar gaandeweg bleek de simpel opgezette webshop in een zodanig grote behoefte te voorzien, dat een vernieuwde, meer professionele webshop, echt nodig was om al onze webshopbezoekers goed van dienst te kunnen zijn. De webshop heeft een moderne ‘look and feel’ gekregen, en specifiek het navigeren is een stuk eenvoudiger gemaakt. De producten van Bipharma zijn onderverdeeld in 6 categorieën.  Met name de categorieën verzorging en huidtype maken het u een stuk makkelijker om het voor u geschikte product te vinden.

Tenslotte zijn ook de (verzend)voorwaarden verbeterd en vindt u voortaan met enige regelmaat een speciale aanbieding in onze webshop.

Zijn er nog vragen dan horen wij dit graag. Neem contact op met ons via 036-5278000 of via het contactformulier.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Voor een betere service gebruikt deze website cookies. Door op ‘Ja, ik ga akkoord’ te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.