Geen producten (0)

Douchen met badolie? Jazeker!

Douchen met badolie? Jazeker!

Het lijkt misschien een beetje vreemd, maar onze Peauline Badolie kun je ook heel goed onder de douche gebruiken. Vooral als je last hebt van een droge huid, is dat een heel goede start van de dag.
Ga daarbij als volgt te werk:
Maak je lichaam helemaal nat. Doe een beetje badolie op de hand en smeer daarmee de nog natte huid in (neem steeds een beetje badolie erbij als het nog niet genoeg was om het hele lichaam in te smeren).
Kort afdouchen en daarna de huid met een handdoek voorzichtig droogdeppen (niet wrijven!). Op deze manier ben je bij het douchen meteen al bezig met de verzorging van je huid.
Gebruik een antislipmat om uitglijden in de douche te voorkomen!

Zeep heeft vaak een uitdrogend effect en moet zeker bij een droge huid zoveel mogelijk worden vermeden. Peauline Badolie bevat milde, wasactieve emulgatoren die de huid goed reinigen, maar zònder zeep.

Voor Peauline producten worden ingrediënten gebruikt waarvan uit ervaring is gebleken dat zij maar een kleine kans geven op overgevoeligheid. Het aantal ingrediënten is tot het absolute minimum beperkt.

Belangrijke aspecten, als het gaat om de verzorging van de droge huid - juist ook bij mensen die al belast zijn met een droge huidaandoening.
Van Peauline Badolie bestaat er ook een ongeparfumeerde variant.


www.bipharmaproductenkopen.nl/peauline

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Voor een betere service gebruikt deze website cookies. Door op ‘Ja, ik ga akkoord’ te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.