Geen producten (0)

Bipharma producten zijn niet ontstaan met als uitgangspunt ‘commercie’, maar ontstaan uit noodzaak.
Als eerste de uitstekende basis voor een geneesmiddel bij de bereiding in de apotheek. Met als uitgangspunt het beste resultaat voor de patiënt en in het geval van de crèmes en zalven als belangrijk verzorgingsproduct naast het gebruik van een geneesmiddel.
Dat laatste heeft in tientallen jaren veel positieve ervaringen opgeleverd bij dermatologen en daarom zijn deze producten niet meer weg te denken in de behandeling en herstel van patiënten met een huidziekte. Maar ook mensen met een gezonde, soms alleen wat droge huid, hebben baat bij het gebruik van al onze producten die vallen binnen het Bipharma huismerk. 

Hoge farmaceutische kwaliteit en de focus op de keuze van ingredienten voor het beste resultaat voor de gebruiker werd het uitgangspunt voor onze visie. 

Minder is meer
Bipharma heeft jarenlang tevreden klanten bij dermatologen, apotheken, verzorgingstehuizen en kraamafdelingen. Met recht, omdat bij de ontwikkeling en samenstelling van onze producten veel aandacht is besteed aan het toepassen van zo weinig mogelijk ingrediënten, waarvan bovendien uit ervaring is gebleken dat zij het minst aanleiding geven tot overgevoeligheid.

Kwaliteit
Kwaliteit speelt bij Bipharma op alle fronten de hoofdrol en daarin loopt Bipharma voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Als eerste leverancier in Nederland zorgden wij voor veiligheidsdossiers van de producten die onder het Bipharma huismerk via de apotheek worden verkocht. De ingrediënten die we gebruiken, voldoen aan de eisen van de Europese Pharmacopee en zijn bijzonder veilig. Waar mogelijk worden de producten gemaakt zonder geur- en kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, zonder parabenen en zonder de toevoeging van siliconen. 
Om deze kwalteit te waarborgen vindt u onze producten alleen bij de apotheek of in het ziekenhuis en nu dan ook via onze eigen webshop.

Dat alles vatten wij samen in ons motto WERKEND AAN EEN GEZONDE TOEKOMST. En dat doen we al meer dan 75 jaar. 

Voor een betere service gebruikt deze website cookies. Door op ‘Ja, ik ga akkoord’ te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.