Geen producten (0)

U kunt bij Bipharma zonder extra kosten betalen via iDEAL, dus via uw gewone bankrekening, of door middel van een gewone overschrijving. Het is niet mogelijk om achteraf te betalen.

iDEAL
Met iDEAL kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Voordelen van iDEAL

  • iDEAL is vertrouwd en gemakkelijk, want u betaalt in uw vertrouwde internetbankieren omgeving.
  • iDEAL is snel, want uw betaling vindt direct plaats en wordt ook meteen aan de Bipharma webwinkel doorgegeven.
  • iDEAL is net zo veilig als internetbankieren.
  • iDEAL kunt u gebruiken als u een rekening heeft bij de meeste gangbare banken in Nederland.
  • Met iDEAL kunt u vaak ook gebruik maken van de App van uw smartphone (u wordt dan doorverwezen).

Overschrijving
U kiest tijdens het bestelproces bij stap 2 voor 'Overschrijving’.
Onder vermelding van het bestelnummer dat in het eindscherm van de bestelling staat, boekt u het verschuldigde totaalbedrag over. Zodra wij de betaling hebben ontvangen op de rekening van Bipharma, krijgt u van ons een bevestiging dat uw betaling ontvangen is en uw verzending wordt verzonden.

Verzenden

Op een werkdag vóór 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Wij streven ernaar de door u bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. Bestelt u op werkdagen vóór 14.00 uur en alle producten zijn op voorraad, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Bestelt u na 14.00 uur, dan wordt de bestelling de volgende werkdag verwerkt.
Bij de producten staat de actuele levertijd vermeld. We proberen uw bestelling altijd in één pakket te bezorgen. Bestelt u artikelen met verschillende levertijden, dan wordt uw bestelling vastgehouden tot alle producten voorradig zijn.

Besteld voor 14.00 uur op          Verzonden op

Maandag                                       Maandag
Dinsdag                                         Dinsdag
Woensdag                                     Woensdag
Donderdag                                    Donderdag
Vrijdag                                           Vrijdag
Zaterdag                                        Maandag
Zondag                                          Maandag

Bipharma levert vooralsnog alleen binnen Nederland en laat uw bestelling door DHL bezorgen.
Neem voor het bezorgen van een product in een ander land contact op met onze klantenservice (telefoonnummer: 036-5278000 / e-mail: bph@bipharma.com).

Verzendkosten binnen Nederland
De verzendkosten zijn als volgt opgebouwd:

  • Standaard pakket & brievenbuspakket tot € 29,95 besteding - € 4,95
  • Boven € 29,95 besteding - gratis verzending

Nog niet ontvangen
Hebt u uw bestelling 3 werkdagen na de verzending nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice (telefoonnummer: 036-5278000 / e-mail: bph@bipharma.com). Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in de e-mail of bij de hand te houden als u ons belt.

Producten retourneren
Op enkele uitzonderingen na, zoals koelproducten, kunt u bij Bipharma gekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren, onder voorwaarde dat zij niet geopend en verder ook onbeschadigd zijn. Bipharma verkoopt voornamelijk producten die vanuit hygiënische overwegingen niet opnieuw verkocht kunnen worden wanneer de verpakking open is geweest.
Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via het contactformulier. Geef in het berichtveld aan waarom u het product wil retourneren en wij zullen u een retourlabel mailen, waarmee u het product of de bestelling retour kunt zenden. 

Bij een retourzending zijn zowel de kosten als het risico van het verzenden voor uw eigen rekening. Voor een retourzending betaalt u € 7,25. Dit is het tarief van PostNL voor zendingen tot maximaal 10 kg. Vergeet niet de verzendbon van PostNL te bewaren.
Houd er rekening mee dat retourzendingen alleen in behandeling worden genomen als de producten onbeschadigd en ongeopend zijn en in de originele verzendverpakking worden teruggestuurd.


Retourkosten
De retourkosten (dit zijn de kosten die u betaalt voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor uw eigen rekening (€ 7,25 – zie het kopje Producten retourneren). Na ontvangst van uw retourzending en de controle van de geretourneerde producten, storten wij het bedrag direct terug op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. 
De verzendkosten (dit zijn de kosten die u betaalt voor het versturen van de bestelling vanuit ons naar u) worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

 
Verkeerde producten ontvangen
Controleer altijd of het product dat u ontvangt, het product is dat u hebt besteld. Mocht u per ongeluk een ander product hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om het binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retour te sturen. Aan deze retourzending zijn voor u geen kosten verbonden.
Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u een retourlabel mailen. Wij verzoeken u vriendelijk om dit label uit te printen en te gebruiken voor de retourzending. Aan deze retourzending zijn voor u geen kosten verbonden; de kosten van PostNL worden aan u vergoed bij de terugbetaling van de bestelling.

Voor een betere service gebruikt deze website cookies. Door op ‘Ja, ik ga akkoord’ te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.